Zoekresultaten: vlees

geitenlam

Geitenlamsvlees, niet te verwarren met oude geitenbokken, is een heerlijke delicatesse die …  het moment om zich te onderscheiden met dit unieke stukje vlees. Waarom? Om tal van redenen. Ten eerste om de bijzondere smaak. Geitenlamsvlees is afkomstig van geitenlammeren die maximaal drie maanden oud zijn als ze …

advertentie
Stimuleer uw zaak met de kracht van water
Meer lezen

…  en -huid, bloed en vogellever. En paardenvlees. De Zweedse Björn Frantzén is niet bang voor uitgesproken …  typisch Scandinavische producten zoals eland- en rendiervlees, wortels, knolgroenten en handgeplukte bessen. Ook Björn Frantzén kookt …  gras.’ Inderdaad, sushi met daarop een plakje paardenvlees, geserveerd met wat geraspte eendenlever. Lees ook: Kijkje in de …

5x onderscheidend met rundvlees van de grill - Foodbrigade

…  maar bovenal uitstekend van smaak. Deze 5 soorten rundvlees van de grill zijn de perfecte aanvulling op je menukaart. Speciale …  kun je unieke, smaakvolle gerechten bereiden; met zowel vlees als vis en groenten. En de concurrent zo voorblijven. De beste …

Herkenbaar vlees

Vlees mag vooral niet herkenbaar zijn? Zielig? Ik word er gek van. Laten we onze gasten alsjeblieft wél eerlijk, herkenbaar vlees voorschotelen. Robert Kranenborg die op tv een koe aan een boom durft …  en vaak gehakte en opnieuw aan elkaar geplakte stukjes vlees. Vissticks van Tilapia en brood op basis van Aziatisch haar. In steriele …

Kruiden marinade barbecue grill tips

…  en marinades kunnen het gerecht kraken of maken. Vlees, groenten, vis of wild. Alles kan op de barbecue. En met de juiste …  adviezen waarmee  je verrassend uit de hoek kunt komen. Vlees Vlees grillen? Gebruik dan geen marinade, maar een rub. Dit laat het …