Een buitenwijk als ideale restaurantlocatie

Recap: 2x rekenen met wijn

Onze broodwebshop houdt de omzet stabieler

Trend recap: foodtrends van 2018

5 trends van dit moment (en hoe je erop inspeelt)

Home

Welkom op Foodbrigade. Hét online platform dat jou zakelijk inspireert, zodat je nóg beter wordt in je vak én business. Hier vind je interviews, blogs, trendreports en video’s over de onderwerpen waar jij als horecaspecialist in geïnteresseerd bent. Foodbrigade is niet voor niets het hart en hoofd van de horeca. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je deze boodschap voortaan niet meer zien? Klik dan rechtsboven in het kruisje. 

advertentie
Meer omzet met Belgische koffie?
Meer lezen

Als horeca-ondernemer ben je meestal geen recruiter. Toch zijn veel horecazaken hard op zoek naar nieuwe medewerkers. Hoe voorkom je dat je te maken krijgt met personeelstekort?

Wat doe je als je je als cateraar stoort aan voedselverspilling, of nét niet de producten weet te vinden die voldoen aan je hoge kwaliteitseisen?