Bierpairing met een nieuwe kaart

Juist de verschillen aan tafel brengen mensen bij elkaar

Cocktailbars om van te leren

Zonder wijnkaart is het meer een ontdekkingstocht

Mijn vleesworkshop is goed voor 10 procent van de omzet

Home

Welkom op Foodbrigade. Hét online platform dat jou zakelijk inspireert, zodat je nóg beter wordt in je vak én business. Hier vind je interviews, blogs, trendreports en video’s over de onderwerpen waar jij als horecaspecialist in geïnteresseerd bent. Foodbrigade is niet voor niets het hart en hoofd van de horeca. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je deze boodschap voortaan niet meer zien? Klik dan rechtsboven in het kruisje. 

advertentie
If ¾ of your drink is the mixer, mix with the best
Meer lezen
Press for Champagne

De markt staat nooit stil. Iedere dag ontstaan er foodtrends of worden culinaire ontwikkelingen gespot. Deze vier vooruitstrevende ondernemingen hebben ieder hun eigen expertise om van te leren.