Horeca School by Young Talent: hoe behoud je je team?

‘Bar O gaat er komen, al hadden we gehoopt dat het sneller zou gaan’

Aziatische cocktails: ‘Voor alle momenten van de dag’

Dit is hét ideale bierglas voor brouwers en fijnproevers

Eveline Wu: ‘Las Palmas moet de poort van Rotterdam worden’

‘Een wijnkaraf voegt iets toe aan smaak en beleving’

Wat je leert van The World’s 50 Best Restaurants 2018

Home

Welkom op Foodbrigade. Hét online platform dat jou zakelijk inspireert, zodat je nóg beter wordt in je vak én business. Hier vind je interviews, blogs, trendreports en video’s over de onderwerpen waar jij als horecaspecialist in geïnteresseerd bent. Foodbrigade is niet voor niets het hart en hoofd van de horeca. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je deze boodschap voortaan niet meer zien? Klik dan rechtsboven in het kruisje. 

advertentie
Verrijk jouw signatuur met creatieve groentegerechten
Meer lezen

Juni is haringmaand. Visgilde de Zeeland in Bergen op Zoom, nummer 2 in de AD Haringtest van 2017, legt uit waarom Hollandse nieuwe een aanwinst is voor je menukaart. Zo scoor je met haring.