Verse ingrediënten bewaren, Peter Lute en hoe trek je jong publiek? Bekijk nieuwsbrief online
Zo houd jij je ingrediënten het langst vers

Weet jij hoe je al je ingrediënten het beste kunt bewaren? Dat verschilt nogal! Zo kun je verse sla het beste uit de verpakking in een vochtige luchtdichte plastic zak bewaren en verse kruiden in vochtig keukenpapier in een afsluitbaar plastic bakje. Benieuwd hoe je andere ingrediënten het beste kan bewaren?

Lees meer
Stravinsky blijft vernieuwen

Sjoerd Brok over kruisbestuiving en de noodzaak om gasten te verrassen bij Stravinsky. Het begon met een Food & Beverage. Vervolgens kwam daar een hotelfunctie bij. Wat is de volgende stap?

Lees meer
alt text here
Jong publiek bereiken

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe bereik je jong publiek? Jessica van Boven legt.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.