All day menu, een team behouden en gerechten uit oma's keuken Bekijk nieuwsbrief online
Weg met de lege plekken tijdens de lunch!

Veel lege plekken tijdens de lunch en daarnaast last van onnodige verspilling? Met deze vier voorbeelden helpen wij jou om ook in de middaguren je zaak gevuld te krijgen. Denk aan het all day menu. De traditionele eetmomenten verdwijnen. Ontbijt, lunch en diner maken plaats voor gemiddeld zo’n zeven tot negen eetmomenten per dag.

Lees meer
Hoe behoud je je team?

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe bereik je een jong publiek? En hoe zet je een concept in de markt? In deze video: hoe behoud je je team? Jessica van Boven legt uit.

Lees meer
alt text here
Gerechten uit oma's keuken

We hebben allemaal een associatie bij de Italiaanse keuken. Bij restaurant Nonna krijg je Romeinse gerechten volgens receptuur van oma, met dagverse producten én koks uit Italië. In Eindhoven opent in augustus de tweede vestiging en over drie jaar moeten er tien tot twaalf Nonna’s zijn.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.