Horeca Kengetallen, opvallen met asperges en The Green House Utrecht Bekijk nieuwsbrief online
Kengetallen: investeren in een failliet hotel

Een failliet hotel overnemen, is geen voor de hand liggende keuze. Lammert, Sjouke en zoon Wiebe de Vries hadden slechts een week om de knoop door te hakken. Sinds eind vorig jaar zijn ze trotse eigenaren van Hotel de Wereld. Hun doel: dit hotel nieuw leven inblazen. Hiervoor willen ze nog 90.000 euro investeren. Wat zijn hun belangrijkste kengetallen?

Lees meer
Opvallen met asperges

Jan-Chris Krabbendam is eigenaar van Gasterij de Krabbendam in Someren; hét aspergerestaurant van 2018. Met zijn passie voor dit seizoensgebonden product weet Jan-Chris zijn gast keer op keer te verrassen.

Lees meer
alt text here
Van 80 gasten naar 8 tafels

Sonja en Nico Boreas hebben een nieuw restaurant geopend. Het duo, dat in 2016 hun restaurant Boreas verkocht, runt nu Sabero. Een klein restaurant met slechts acht tafels in plaats van tachtig gasten.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.