Uitbreiden in de crisis, The Avocado Show en kies het juiste wijnglas! Bekijk nieuwsbrief online
‘Kamerbezetting is het allerbelangrijkste’

Midden in de crisis breidde Restaurant Savarin uit met een hotel en een spa. 'Waar ben ik aan begonnen?', dacht eigenaar Patrick van Zuiden regelmatig. Maar inmiddels ligt de bezetting gemiddeld boven de 80 procent. Zijn gouden tip? 'Focus meer op het vergroten van de omzet dan op snijden in de kosten.' Bekijk de video!

Lees meer
De kunst van een gin-tonic

Een beetje gin, iets meer tonic en klaar ben je. Toch komt er iets meer kijken bij het serveren van de perfecte gin-tonic. 6 onmisbare tips voor deze zomercocktail!

Lees meer
alt text here
Iedereen blij met een avocado

Honderden miljoenen views in een paar dagen? Het lukte Ron Simpson met zijn mono-concept The Avocado Show. En dat zonder enige horecaervaring.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.