Horeca Kengetallen en Horeca School by Young Talent Bekijk nieuwsbrief online
Horeca Kengetallen: één restaurant, drie keukens en drie chefs

Alain Alders is al 20 jaar eigenaar van Landgoed Duin & Kruidberg, Inmiddels bestaat de organisatie uit drie verschillende keukens, met elk een eigen chef, elk een eigen kaart en elk een eigen target. Wat is de sleutel tot zijn succes? Alain doet zijn verhaal!

Lees meer
Tips: succesvol ondernemen

De jonge ondernemers Timo en Tom zijn de afgelopen maanden begeleid bij de opstart van hun restaurant. Deze week weer een tip van jurylid Maikel Lindewegen.

Lees meer
alt text here
Video: tips van jong talent

Hoe zorg je in jouw zaak voor een goede teambuilding? In deze Horeca School by Young Talent video: tips van jong horeca talent Nik Tonglet.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.