3 x inspiratie voor Pasen, cocktails en de geheimen van een goed horecaconcept Bekijk nieuwsbrief online
Gekleurde eieren
Kleur de lente: 3x inspiratie voor Pasen

De lente is het meest kleurrijke seizoen van het jaar, maar ook de tijd van nieuwe inspiratie voor in de keuken. Wij geven je drie ideeën voor een kleurrijk voorjaar met gerechten en dranken die op elk moment van de dag in te zetten zijn, zoals lente latte of gekleurde ingrediënten. Ideaal voor Pasen!

Lees meer
Apes Apples
Waarom je vandaag nog met cocktails moet beginnen

De populariteit van de cocktail begon ooit met het combineren van twee ingrediënten: gin en tonic. Voorlopig zijn we nog niet van de gin en tonics af, maar er is meer!

Lees meer
alt text here
Het Herdertje: van eetcafé naar populair kwaliteitsrestaurant

Het Herdertje was een eetcafé voor de massa. Onder Mischa Donkervoort veranderde het familiebedrijf in een drukbezet restaurant. Wat is zijn geheim?

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.