Succespannenkoeken, de toegevoegde waarde van een wijnbar en Texelse seizoensbieren Bekijk nieuwsbrief online
pannenkoek groentetuin
3 x hartige succespannenkoeken

Pannenkoeken zijn de eeuwige favoriet; altijd goede marges en eindeloze variatie. Ontbijt, brunch of avondeten, een pannenkoek kun je altijd serveren. Deze drie hartige pannenkoeken bewezen hun succes in binnen- en buitenland.

Lees meer
losse thee
Losse thee of theezakjes?

Waarom kun je het beste losse thee serveren in plaats van theezakjes? Niet alleen de smaak en de beleving zijn van belang.

Lees meer
alt text here
De meerwaarde van een wijnbar

Ingrid Neven besloot op de eerste verdieping van haar restaurant een wijnbar te openen. Ze vertelt over de toegevoegde waarde voor haar restaurant Pazzo.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.