Een menukaart met insecten en de kleine smaaksensatie anno 2017 Bekijk nieuwsbrief online
Koppert Cress
Cressen: klein met een groots effect

Klein, maar fijn! Horecagelegenheden hebben intussen ontdekt dat je geweldige smaakcombinaties met de kiemplantjes kunt maken; bij zo’n 70.000 restaurants in Europa worden de kiemplanten van Koppert Cress al geleverd. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken. Waarom zijn kiemplantjes de ultieme smaakmakers en waarom zijn ze zo gezond?

Lees meer
Wijnbar
Van aanmoedigingsprijs tot winst?

Tweeënhalf jaar geleden opende Stijn Kuijpers Wijn bij Stijn in Den Bosch. Op de Horecava won hij de aanmoedigingsprijs voor Beste Wijnbar 2016. Dit jaar heeft hij maar één doel: een plek in de top drie.

Lees meer
alt text here
Persoonlijke aanpak die werkt

Hoe een persoonlijke aanpak succes oplevert? Bart van Schijndel weet het. Hij studeerde rechtsgeleerdheid, maar werd uiteindelijk toch een succesvolle horeca-ondernemer.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.