Met deze kengetallentips is winst maken een makkie Bekijk nieuwsbrief online
kengetallen winst
Horeca Kengetallen: de beste tips van 2016

Winst, huur, inslag, omzet, marge, personeel. Al deze termen zijn in 2016 voorbij gekomen op Foodbrigade. De beste chef-koks en horecaondernemers van Nederland hebben uitgelegd hoe zij omgaan met de kengetallen van hun horecaonderneming. Wat waren hun belangrijkste tips?

Lees meer
Food delivery
Food delivery steeds belangrijker voor horeca

De zusjes Helen en Martine Hissink zijn met Chefs & Co. en Chefs Poulet & Frites cateraar, private dining verzorgers, maaltijdbezorger zijn en runnen een winkel met verse homemade producten. Maaltijdbezorging wordt hun belangrijkste segment. Gemiddeld doen ze al 25 tot 30 bezorgingen per dag. 'Ik denk dat dat 50 procent van de omzet wordt.'

Lees meer
alt text here
2017: dé 4 internationale hoteltrends van het nieuwe jaar

De moderne hotelgast heeft anno 2017 wel iets meer wensen dan enkel een bed, een lachende receptioniste een leuke hotelbar. Hoe je in dit jaar meer gasten naar je hotel trekt? Door aan te haken op de laatste trends. Denk aan een huiskamergevoel creëren, social media optimaal benutten en in te spelen op alle mobiele apparaten van de gast.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.