Chef-kok René Vermeulen over kengetallen: 'Niet heel belangrijk' Bekijk nieuwsbrief online
spuihuis
Híerom vindt chef-kok René Vermeulen kengetallen niet belangrijk

René Vermeulen, chef-kok en mede-eigenaar van ’t Spuihuis in Bergen op Zoom, vindt kengetallen niet heel belangrijk. ‘Als ik een garnalengerecht op de kaart heb staan en de pleuris breekt uit met garnalenvissers, dan kan ik alles weer opnieuw uitrekenen.’

Lees meer
Extreme milkshakes als marketingtool: 4 tips!

Een milkshake is zo'n simpel ding van de snackbar? Klopt, maar je hebt ook extreme milkshakes. Overgewaaid uit Australië en een wereldwijde opmars lijkt niet meer te stuiten. Felle kleuren, boordevol bijzondere ingrediënten met de meest fantastische smaken en zijn bovenal gigantisch groot. Wil je ook meeliften op deze trend?

Lees meer
alt text here
Wat voegt een wijnbar toe aan een restaurant?

Restaurant Pazzo in het centrum van Antwerpen heeft op de eerste verdieping een wijnbar. Chef-kok Ingrid Neven vertelt welke toegevoegde waarde de wijnbar heeft voor Pazzo. Waar wordt het meeste verdiend? ‘In het restaurant gaat het meeste geld om, maar in de wijnbar realiseren we een hogere marge.'

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.