Nijmeegse eetcafé Villa Voorstad realiseerde mooie omzetgroei Bekijk nieuwsbrief online
Deze horecaleek laat omzet in vijf jaar van € 300.000 naar € 750.000 groeien

Ondernemer Mark Baltussen is een leek op horecagebied. Hij startte vijf jaar geleden met eetcafé Villa Voorstad, omdat hij commerciële kansen zag voor de benedenruimte van het pand dat hij acht jaar geleden kocht. Dat heeft hij goed gezien. De omzet van zijn eetcafé Villa Voorstad ging in vijf jaar van € 300.000 naar € 750.000. Hoe? 'Door je boerenverstand te gebruiken.'

Lees meer
In Ermelo huist de meest exclusieve wijnkelder van Nederland

Een wijnvoorraad waar menig sterrenrestaurant jaloers op is. De Sotto Lounge in Ermelo heeft de meest exclusieve wijnkelder van Nederland. Wilco van den Baar nam vorig jaar de exploitatie van Sotto Lounge over. Hij vertelt over een unieke samenwerking waardoor hij deze exclusieve wijnen ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs in de markt kan zetten.

Lees meer
alt text here
Vies of niet? 3 zaken met insecten op de kaart

Krekels, sprinkhanen, meelwormen. Steeds vaker zie je deze insecten op menukaarten terug. Ze worden verwerkt als garnituur of worden gefrituurd voor een knapperig hapje bij de borrel. Ze zijn ook nog eens zeer voedzaam en een stuk minder belastend voor het milieu dan vlees. Deze drie restaurants zijn al vooruitstrevend op dit gebied.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.