Wijze les: focus je op de hardlopers. Daar verdien je aan. Bekijk nieuwsbrief online
kars van wechem
Ook voor horeca geldt: massa is kassa

Kars van Wechem, chef-kok en eigenaar van De Saffraan in Amersfoort, focus zich op hardlopers. Prachtige à-la-cartegerechten geven z'n zaak weliswaar allure. Maar het zevengangenmenu loopt verreweg het hardst. ‘Daar verdien ik het meest op.’

Lees meer
stormbock
Welk bier is op welk moment geschikt?

Texels Skuumkoppe is een bier dat het hele jaar door wordt gedronken. Maar er zijn vele speciaalbieren die je op het juiste moment in het jaar moet serveren. Maurice Diks van Texels legt uit hoe je bier uit het seizoen serveert.

Lees meer
alt text here
Trendalert: drie keer Koreaans streetfood

Donny Kim en Wing, eigenaren van YoYo Fresh Tea Bar verkochten de Koreaanse hapjes voor bij de thee. Wegens groot succes hebben zij nu eigen horecaoutlet in de Markthal: bij Supersauer vind je Koreaans streetfood. Wij voorzien een hit!

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.