De allerlaatste trends: van robots tot whisky Bekijk nieuwsbrief online
Koreaans
Trendalert: Koreaans streetfood, lekkere hapjes voor bij de thee

Dit wordt een hit! De sushiburrito is niet meer weg te denken uit de straten van California en nu ook niet meer in Nederland. Donny Kim en Wing, eigenaren van YoYo Fresh Tea Bar, verkochten de Koreaanse hapjes voor bij de thee. Wegens groot succes heeft het concept nu zijn eigen horeca-outlet in de Markthal: bij Supersauer vind je Koreaans streetfood.

Lees meer
Trendalert: déze whisky's maken je zaak whiskyproof

Is de Whisk(e)y afkomstig uit Schotland of Canada? Dan schrijf je whisky. In Ierland en Amerika gebrouwen noemen we het whiskey. Totaal onbelangrijk eigenlijk. Whisky wint aan populariteit en wij geven je tips voor de whiskykaart en tips om je zaak volledig whiskyproof te maken.

Lees meer
alt text here
Trendalert: nemen robots het werk over?

Ja, ja, robots die in de horeca jouw werk overnemen? Dus een robot die de check-in doet van hotelgasten? Of robots die borden uitserveren? In Azië is het gemeengoed, lees je in dit artikel. Een ding is zeker: het biedt zakelijke kansen. Ook in de horeca.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.