De voor- en nadelen van het winnen van culinaire prijzen Bekijk nieuwsbrief online
Eveline Wu
Culinaire prijzen winnen, wat heb je eraan?

Aziatische gerechten zijn hot! En daar weet Eveline Wu alles van. Deze topchef opende in 1999 het eerste wokrestaurant van Nederland, runt anno 2016 vier verschillende restaurants (De Kreeftenbar, Mood, Soho, Wynwood) en won tijdens het World Championship Chinese Cuisine een gouden medaille. Aandacht en lof te over dus. Maar wat heb je eraan? Het loopt inmiddels storm bij de restaurants van Wu. Misschien wel een beetje té. 'Ik merk dat we op de overdrukke avonden het niet altijd kunnen waarmaken. We hebben bij restaurant Mood bijvoorbeeld 80 zitplaatsen, maar afgelopen vrijdag draaide we 300 couverts.'

Lees meer
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.