De uitdagingen van ondernemen in een toeristische regio Bekijk nieuwsbrief online
laurent smallegange
10 procent huur? In de toeristische regio is dat veel te hoog!

Laurent Smallegange, chef-kok van sterrestaurant Spetters in het Zeeuwse Breskens, heeft te maken met de grillen van de toeristische regio. 'In de zomer dien je een buffer aan te leggen voor de winter.' Daarom is een huurpercentage van 10 procent ook veel te hoog.

Lees meer
Minder dan 5 procent foodwaste zorgt voor meer marge op je gerechten

Chef-kok Wesly van Halen van restaurant Bij Mette heeft als doelstelling om zonder waste te koken. Het levert Van Halen mooie cijfers op. Meer marge op je gerechten bijvoorbeeld. En: 'Ik heb een inkooppercentage van 27 procent waar dit normaal hoger ligt. Dat zijn mooie cijfers dus.'

Lees meer
alt text here
Trendalert: Poké Bowls, veelzijdig gerecht op je menukaart

Weer een bericht over Pokémon GO? Nee, bij Poké denk je misschien meteen aan de jacht op Pokémons, maar dat is nu niet aan de orde. Poké kun je eten! Wij nemen je mee in de verschillende varianten Poké Bowls. Poké (zeg ‘poh-keej’) betekent snijden in het Hawaïaans. Het gerecht Poké wordt altijd gemaakt van rauwe, verse gemarineerde vis.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.