Gestandaardiseerd werken déze horecaondernemer voordelen oplevert Bekijk nieuwsbrief online
kengetallen winst
Raymond Kluit: waarom je gestandaardiseerd móet werken

Restaurant De Watermolen in Velp werkt gestandaardiseerd. In het horecavak is het wellicht niet gepast om te zeggen, maar het het is volgens eigenaar Raymond Kluit de enige manier om de marges te bewaken.

Lees meer
oplossingen
Zoku: de wereld heeft geen ruimte nodig, maar oplossingen

Hans Meyer, mede-oprichter van Zoku in Amsterdam, gelooft dat de hotelgast anno nu toe is aan nieuwe en slimmere oplossingen. Mede daarom is Zoku (wat in het Japans familie of stam betekent) een revolutionair hotelconcept. Het klinkt eigenlijk heel logisch, maar toch lukt het hoteliers lang niet altijd om dit te realiseren. Komt het doordat bestaande hotelprocessen de overhand nemen of zijn er te weinig disruptors in de hotelbranche te vinden?

Lees meer
alt text here
4 horecagelegenheden die inspelen op Pokémon GO

Waar je ook bent, iedereen kent of speelt het: Pokémon GO. Sommige horecaondernemers vinden het niets, anderen zien er juist kansen in. Het spel wordt momenteel door ruim 2 miljoen Nederlanders gespeeld. Zit er een 'Pokéstop' in de buurt van jouw horecagelegenheid, dan kun je er bijna niet omheen. Deze vier horecagelegenheden laten zien hoe je moet inspelen op de hype van Pokémon GO.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.