Hoeveel mag je kwijt zijn aan huur? Bekijk nieuwsbrief online
huurprijs
Wat is de ideale huurprijs voor een pand?

De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes van je onderneming. Een zaak in hartje Amsterdam is immers net even wat makkelijker vol te krijgen dan eenzelfde soort restaurant in Hendrik-Ido-Ambacht. Maar daar staat een forse huursom tegenover. Hoeveel mag je kwijt zijn aan de huurprijs? En waar moet je aan denken bij het afsluiten van een huurcontract?

Lees meer
boutiquerestaurant
Dit restaurant onderscheidt zich met vlees uit eigen stal

Boutiquerestaurant Bavette in Maasland is geen doorsnee restaurant. Dit veelzijdige familiebedrijf van de familie Sonneveld begon ooit als melkveehouderij. Anno 2016 is het een (online) winkel, een pannenkoekenhuis, een vleesboutique én een boerenbedrijf.

Lees meer
alt text here
4 eisen waar een vacature aan moet voldoen

Personeel zorgt voor een positieve uitstraling en houdt de reputatie van je zaak hoog. Gemotiveerde krachten bouwt een band op met gasten en dat kan positief (een extra drankje) of negatief (geen toetje) zijn. Hoe vind je goed personeel? Dat begint bij het plaatsen van een horecavacature.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.