Wat mag personeel kosten? Bekijk nieuwsbrief online
personeelskosten
Personeelskosten: hoe hoog mogen ze zijn?

Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld. Maar hoe bereken je de personeelskosten?

Lees meer
failliet
Wat is het belang van een curator?

Hoewel het aantal faillissementen in de horeca sterk daalt, kan het nog steeds gebeuren dat jouw zaak onverwachts failliet gaat. Als dat gebeurt, wil je het liefst meteen een doorstart maken. Maar hoe werkt zoiets?

Lees meer
alt text here
Hoe je meer beleving creëert met een game

Met nieuwe technieken is het maken van een game-app die betrekking heeft op jouw eigen onderneming makkelijker en goedkoper dan ooit. Maar wat zijn nou de voordelen van zo’n game en wat kun je ermee?

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.