Horeca Kengetallen maakt jou zakelijk nóg slimmer Bekijk nieuwsbrief online
Nieuw op Foodbrigade: de serie Horeca Kengetallen maakt jou zakelijk nóg slimmer

Horecaondernemers en chef-koks die zakelijk slimmer willen worden, keren terug bij de basis: de kengetallen. Daarom presenteert Foodbrigade de serie Horeca Kengetallen, waarin we wekelijks dieper op de financiële materie ingaan en ervoor zorgen dat horecaondernemers en chef-koks de betekenis van de cijfers nóg beter kennen en kunnen interpreteren.

Lees meer
verkoopprijs
Hoe bepaal je de verkoopprijs van een gerecht?

De verkoopprijs is belangrijk voor de hele bedrijfsvoering. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je verkoopprijs?

Lees meer
alt text here
Zó bereken je de inslag van een gerecht

Wie echt winst wil maken met zijn zaak dient zijn inslag op orde te hebben. Wat is inslag ook alweer, wat zijn veelgemaakte fouten bij het berekenen van de inslag en hoe kun je op inslag besparen?

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.