Verkoopprijs uitrekenen: hoe doe je dat? Bekijk nieuwsbrief online
verkoopprijs
Hoe bepaal je de verkoopprijs van een gerecht?

De verkoopprijs is belangrijk voor de hele bedrijfsvoering. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je verkoopprijs?

Lees meer
Hoe je meer beleving creëert dankzij een game

Spelletjes worden al jarenlang door iedereen gespeeld, ook in de horeca. Denk bijvoorbeeld aan een pubquiz op vrijdagavond. Dankzij de nieuwe techniek is het maken van een game-app makkelijker en goedkoper dan ooit. Maar wat zijn de voordelen van zo’n game en wat kun je ermee?

Lees meer
alt text here
Nostalgie als restaurantconcept levert (inter)nationale gasten

Tussen alle high-end restaurants aan de tweede binnenhaven van Scheveningen zit een bijzonder restaurant: Oma Toos. Locals en toeristen komen naar dit oer-Hollandse concept om authentieke gerechten te ontdekken.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.