Hoe bereken je de kostprijs van een gerecht? Bekijk nieuwsbrief online
kostprijs
Waarom de kostprijs berekenen essentieel is voor je horecabedrijf

De kostprijs van je gerechten tot op de komma nauwkeurig weten, is essentieel voor je bedrijfsvoering. Immers, wanneer je inzichtelijk hebt wat het jou heeft gekost, weet je wat je minimaal moet terugverdienen om winst te maken.

Lees meer
Een fast-casual eethuis haalt de marge uit drankjes

Het fastservice-segment in de horeca heeft de laagst gemiddelde omzet per bedrijf. Hoe kun je dat tegengaan? Cafetaria De Heikant transformeerde van traditionele cafetaria naar fast-casual eethuis met een luxere uitstraling en ook de menukaart is aangepast. Mét succes tot gevolg.

Lees meer
alt text here
Bestellen en betalen via telefoon: dat levert dít op

Met de opkomst van innoverende betaal-apps als MyOrder, Tabster en Daalder wordt het steeds makkelijker voor gasten om via hun telefoon te betalen. Digitalisering is de toekomst van de horeca, dus ook bij betalen. Wat levert je dat op? Er zijn wel vier redenen om dit mogelijk te maken voor je gasten.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.