Hoe haal je maximale marge uit asperges? Bekijk nieuwsbrief online
Nieuw: de serie Horeca Kengetallen maakt jou zakelijk nóg slimmer

Horecaondernemers en chef-koks die zakelijk slimmer willen worden, keren terug bij de basis: de kengetallen. Daarom presenteert Foodbrigade de serie Horeca Kengetallen, waarin we wekelijks dieper op de financiële materie ingaan en ervoor zorgen dat horecaondernemers en chef-koks de betekenis van de cijfers nóg beter kennen en kunnen interpreteren.

Lees meer
Hoftrammm
Een rijdend restaurant kent juist veel voordelen

De Hoftrammm is een rijdend restaurant in Den Haag. Dat is absoluut niet onpraktisch, stelt eigenaar Bobby van Galen. Het restaurant hanteert één menu, waardoor het tijdens de rit vrij efficiënt kan werken en gasten dienen vooraf te betalen, zodat dat 'pijnpunt' al direct achterwege is.

Lees meer
alt text here
5 redenen om meer uit asperges te halen

Nu het aspergeseizoen op het hoogtepunt is aangekomen, kun je nog heel even proberen het maximale uit deze Hollandse superfood te halen. Asperges zijn namelijk op ieder moment van de dag te serveren en bovendien een echte margemaker.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.