In een handomdraai meer kleur, geur en smaak met eetbare bloemen! Bekijk nieuwsbrief online
eetbare bloemen
Zet het voorjaar op tafel met eetbare bloemen

Eetbare bloemen zijn hét ingrediënt om een lentegevoel op je bord te creëren. Er zijn diverse kleurrijke bloemen die veelzijdig in gebruik zijn. Iedere bloem heeft een eigen geur en smaak, waardoor het perfect is als garnering en een unieke smaakmaker. Welke eetbare bloemen zijn er en voor welke gerechten kun je ze gebruiken?

Lees meer
Toptalent uit het buitenland: 3 lessen van Clare Smyth

Ze is nog geen veertig maar heeft al een prijzenkast waar menig chef jaloers op is. Nadat ze in 2002 bij Gordon Ramsay terechtkwam, ging het hard met haar carrière. De Noord-Ierse Clare Smyth was de eerste vrouwelijke chef die drie Michelin-sterren verdiende én wist te behouden. Wat zijn haar drie lessen?

Lees meer
alt text here
Ambachtelijkheid is niet duur, het maakt deze broodjeszaak juist winstgevend

Bij lunchroom Bollo Bollo in Zwolle wordt het brood in huis gebakken. Dat zorgt voor een veel lagere inkoopprijs, waardoor de broodjes goedkoper worden. Mede-eigenaar Peter Gaasenbeek legt uit: ‘Zo kunnen wij een broodje met carpaccio, pijnboompitjes en echte Parmezaanse kaas aanbieden voor 4,50 euro.'

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.