€ 1,5 miljoen jaaromzet dankzij meeliften op hotelbedrijf Bekijk nieuwsbrief online
bord niet leeg is boete
4 tips om foodwaste direct aan te pakken

De 14 procent foodwaste geproduceerd door de horeca- en cateringbranche lijkt een fractie van de 42 procent die voor rekening van huishoudens en consumenten komt. Toch gaat het hier om tonnen afval. Deze vier tips van Geesje Duursma helpen foodwaste aan te pakken.

Lees meer
restaurant intens
€ 1,5 miljoen jaaromzet dankzij meeliften op hotelbedrijf

Restaurant Intens van chef-kok René Staartjes maakt onderdeel uit van welnessresort Thermen Bussloo. Dat heeft voor- en nadelen. Zo mag hij voor 350.000 euro inkopen, maar: ‘ik kan met andermans geld niet altijd mijn eigen keuzes maken’.

Lees meer
alt text here
Buitenlandse lessen: de gezonde fastfood missie van Chipotle

In de serie succesketens uit het buitenland: Chipotle. Dankzij verse en biologische producten veroverde deze fastfoodketen binnen een paar decennia de Verenigde Staten. Canada en Groot-Brittannië moeten er nu ook aan geloven.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.