Advies van Ron Blaauw, wat doet dat voor je zaak? Bekijk nieuwsbrief online
Seafood bar Spui amsterdam
Checklist: stel altijd deze vragen als je een nieuwe locatie voor je restaurant bekijkt

Droomlocatie gevonden? Mooi! Maar vergeet de 'details' niet. Hoeveel kunnen de vloeren dragen? Is er voldoende ruimte voor afvoer? En voor welke voorwaarden teken je eigenlijk? Neem deze gratis checklist mee als je een pand gaat bekijken en stel de juiste vragen.

Lees meer
Bistrobar Berlin
Ron Blaauw als adviseur voor je nieuwe concept. Wat levert dat op?

Horecaondernemers Thijs van Gastel en Frank Goossens zochten naar een nieuw concept voor hun Nijmeegse restaurant. Ze klopten aan bij Ron Blaauw voor advies. Bistrobar Berlin is het resultaat en dat is behoorlijk succesvol.

Lees meer
alt text here
Zo creëer je een hype: deze keten heeft groupies voor de deur liggen..

Deze keten heeft al decennialang hetzelfde basismenu. Af en toe openen ze een pop-up restaurant in het buitenland. In januari was het de beurt aan Sydney. Mensen kwamen al dagen van tevoren bij het pand kijken en zetten zelfs tenten op om de opening niet te missen.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.