Koffietrends 2017, 4 x opvallende foodtrends en de kracht van cressen Bekijk nieuwsbrief online
ijs koffie
Zo zet je koffie op de kaart

Goede koffie is een must. Ondernemer en barista Florian Hessel vertelt over de koffietrends van 2017, het belang van water bij koffie en de veranderingen op het gebied van apparatuur. Niet alleen de diversiteit in aroma's zijn belangrijk, maar ook het verhaal achter de koffie. Vier van 10 tot 12 maart de bruisende koffie cultuur bij het Amsterdam Coffee Festival!

Lees meer
Inspirerende hotellobby's

In 2017 worden hotellobby’s meer een plek van beleving. Deze week nog vier inspirerende hotellobby's om van te dromen.

Lees meer
alt text here
4 x foodtrends om te delen

Niets is zo veranderlijk als trends. Met deze vier trends geef je je menukaart een upgrade. Van avocado's tot tosti's, maar dan anders.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.