Vier buitenlandse concepten, duurzaamheid en Horeca School by Young Talent Bekijk nieuwsbrief online
Bonechina Frankfurt
Vier buitenlandse designconcepten

Een onderscheidend design is een van de trekpleisters voor gasten. Foodbrigade zet vier buitenlandse voorbeelden voor je op een rij. Deze kleurrijke concepten zijn echte eyecatchers. Denk aan een bar die net zo goed een keramiekgalerij had kunnen zijn, een bar in een voormalige apotheek in de stijl van jaren 60 en meer!

Lees meer
Duurzaamheid: Foodguerilla

Foodguerilla is een restaurant dat zich richt op duurzaam koken en genieten. Nu droomt eigenaresse Babbe Hengeveld ervan om een restaurant te openen in een voedselbos. Oftewel: een duurzaam en eetbaar bos!

Lees meer
alt text here
Horeca School - Young Talent

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor allerlei praktische zaken én ondernemerschap. Deze week: Nik Tonglet over het creëren van een eigen identiteit.

Lees meer
Ook te lezen op Foodbrigade.nl
Afmelden Sligro op Facebook  Sligro op Linkedin  Sligro op Twitter  Sligro op Youtube  Sligro op Instagram  Sligro Logo
Je krijgt deze e-mail omdat je je hiervoor hebt aangemeld op Foodbrigade.nl.