Peter Lute, bekend als jurylid van Masterchef en eigenaar 4 van horecazaken, heeft zijn marketingbureau gedag gezegd en het heft eigen hand genomen. Van social media tot advertenties, alles doet hij nu zelf. Hoe hij dit doet, lees je hier.

De heetste zomer ooit, met een hittegolf gaande. De terrassen zitten vol, en gasten genieten van heerlijke drankjes. Welke deze zomer het populairst zijn lees je hier.

advertentie
Gracili: extra elegant met dun been
Meer lezen
ML in Haarlem exterieur

In het interview met Mark Gratama vertelt hij hoe hij ‘enkel’ een sterrenrestaurant naar een multifunctioneel bedrijf ging met hotel, restaurant, bistro en groot terras. Hier vertelt hij 6 tips die je kunt gebruiken wanneer je wilt uitbreiden.

Juni is haringmaand. Visgilde de Zeeland in Bergen op Zoom, nummer 2 in de AD Haringtest van 2017, legt uit waarom Hollandse nieuwe een aanwinst is voor je menukaart. Zo scoor je met haring.