Op 32 meter hoogte heeft Joppe Sprinkhuizen (35) zijn eigen restaurant Sillyfox. Hoe rekent hij naar de juiste balans tussen kwaliteit en prijs? En wat doet hij met personeel dat overuren draait?
Gerwin en Paula Sanders sloten hun Twenty2 in de eerste twee weken van het jaar voor een grondige restyling. Na zeven jaar hard werken konden ze hun concept dan eindelijk compleet maken.
Peter Lute (45) is een begrip in horecaland. Zijn carrière begon hij als chef-kok bij toonaangevende restaurants in het Amsterdamse, zoals Vermeer, Krasnapolsky en het Americain.
advertentie
Stimuleer uw zaak met de kracht van waterMeer lezen
Olaf van Hoof (40), eigenaar van restaurant de Conversatie in Uden, heeft het niet zo op ‘Excel denken’ en eindeloze calculaties. Hij kijkt vooral naar hoe hij zijn gasten kan verrassen.
Jef Schuur runt al ruim twintig jaar Bij Jef*, zijn toprestaurant op Texel. Niet door zich blind te staren op kengetallen, maar door een balans te zoeken in het grotere geheel.
Het gaat goed met Smokey Goodness. Jord Althuizen (36) begon te barbecueën op het Rollende Keukens festival. Inmiddels is het cateringbedrijf de grens van één miljoen euro omzet gepasseerd.
Rik Jansma van Restaurant Basiliek kijkt kritisch naar marges en inslag. Maar hij zorgt ook dat zijn gasten lekker en genoeg te eten krijgen. ‘Hier op de Veluwe moeten de porties wat groter zijn.’
Sterrenrestaurant Sense in Den Bosch verhuisde onlangs naar een grotere locatie. Het geheim? Eigenaar Dennis Middeldorp (39): ‘Ik verdien mijn geld door gasten te verrassen met eigen combinaties.’
Bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk draait het om een optimale bezetting. Omzet is cruciaal voor eigenaar Patrick van Zuiden, als het maar wel wat oplevert.
foodbrigade.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door de website te gebruiken gaat u akkoord om gebruik te maken van functionele en anonieme statistieken cookies.
Cookie settings
Onze website maakt gebruik van cookies. U kunt hierin een keuze maken. Zonder de functionele cookies zal de website niet goed functioneren, daarom kunnen deze niet gedeactiveerd worden
Nodig voor een correcte werking van de site
Nodig voor het bijhouden van anonieme statistieken
Nodig voor het anoniem bijhouden van uw voorkeuren