Inspiratie: 3 restaurants met een uniek design

Van kop tot staart werken is veel eenvoudiger dan ik dacht

Bars: 4 meest bijzondere hotspots die je gezien moet hebben

Horeca School by Young Talent: hoe ga je waste tegen?

Werken met lage marges: 3 ondernemers aan het woord

Door momenten te creëren kunnen we meerdere doelgroepen bedienen

Home

Welkom op Foodbrigade. Hét online platform dat jou zakelijk inspireert, zodat je nóg beter wordt in je vak én business. Hier vind je interviews, blogs, trendreports en video’s over de onderwerpen waar jij als horecaspecialist in geïnteresseerd bent. Foodbrigade is niet voor niets het hart en hoofd van de horeca. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je deze boodschap voortaan niet meer zien? Klik dan rechtsboven in het kruisje. 

advertentie
Sport Zot. Het eerste alcoholvrije bier met smaak
Meer lezen

Als horeca-ondernemer ben je meestal geen recruiter. Toch zijn veel horecazaken hard op zoek naar nieuwe medewerkers. Hoe voorkom je dat je te maken krijgt met personeelstekort?