Bierpairing met een nieuwe kaart

Juist de verschillen aan tafel brengen mensen bij elkaar

Cocktailbars om van te leren

Zonder wijnkaart is het meer een ontdekkingstocht

Mijn vleesworkshop is goed voor 10 procent van de omzet

Home

Welkom op Foodbrigade. Hét online platform dat jou zakelijk inspireert, zodat je nóg beter wordt in je vak én business. Hier vind je interviews, blogs, trendreports en video’s over de onderwerpen waar jij als horecaspecialist in geïnteresseerd bent. Foodbrigade is niet voor niets het hart en hoofd van de horeca. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je deze boodschap voortaan niet meer zien? Klik dan rechtsboven in het kruisje. 

Wil je je gasten eens een keer iets anders serveren dan het standaard biertje of glas witte wijn? Hieronder meer over 3 cocktailbars met ieder hun eigen innovatieve benadering, ter inspiratie.

advertentie
Drink EARTH Water, save lives
Meer lezen

Heerlijk borrelen na een dagje shoppen of na afloop van een leuk avondje bioscoop. Juist dit moment kun je als ondernemer aangrijpen om extra omzet te creëren en een perfect visitekaartje af te geven.

Hij noemt zichzelf geen sommelier, maar een wijn-nerd. Julian Cleton runt inmiddels twee wijnbars. Twee totaal verschillende concepten die wel één uitgangspunt delen: wijn staat altijd in de hoofdrol.