Amsterdam NELIS: hoe twee succesvolle zaken elkaar aanvullen

3x in een veganistisch jasje

Horeca School by Young Talent: hoe creëer je je eigen identiteit?

No waste bij Restaurant Dertien in Rotterdam

Inspiratie: 4x buitenlandse designhotels

Een betere wereld begint met goed eten

Horeca Kengetallen: bespaar op verbouwing

3x truffelinspiratie

De bijlmerbajes als vakschool voor chef-koks

Home

Welkom op Foodbrigade. Hét online platform dat jou zakelijk inspireert, zodat je nóg beter wordt in je vak én business. Hier vind je interviews, blogs, trendreports en video’s over de onderwerpen waar jij als horecaspecialist in geïnteresseerd bent. Foodbrigade is niet voor niets het hart en hoofd van de horeca. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je deze boodschap voortaan niet meer zien? Klik dan rechtsboven in het kruisje. 

advertentie
Texels Noorderwiend: wat extra warmte in de koude wintermaanden
Meer lezen
Dertien Rotterdam

Bij Restaurant Dertien in Rotterdam staat duurzaamheid boven alles. Chefs en eigenaars Pepijn Schmeink en Remco van Erp maken de meest bijzondere creaties van alles wat op de snijplank blijft liggen.

Als één van de weinige Nederlandse koks stond Ferry van Houten als 20-jarige in de keuken van Paul Bocuse. Volgens Ferry kunnen we in de Nederlandse keuken truffel op veel meer manieren toepassen.