Haring op jouw menukaart

Zó bespaart Rick van den Broek 30.000 euro op zijn verbouwing

Tweede zaak Edwin Kats: ‘De diversiteit maakt Noble Kitchen interessant’

Zo breng je een inspirerende chef’s platter op tafel

Dé hotspots voor komende zomer

Zo bouw je de beste hamburger

'Ik heb geen hardlopers of verliezers op mijn kaart'

De Aziatische keuken heeft het in 2018

Home

Welkom op Foodbrigade. Hét online platform dat jou zakelijk inspireert, zodat je nóg beter wordt in je vak én business. Hier vind je interviews, blogs, trendreports en video’s over de onderwerpen waar jij als horecaspecialist in geïnteresseerd bent. Foodbrigade is niet voor niets het hart en hoofd van de horeca. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je deze boodschap voortaan niet meer zien? Klik dan rechtsboven in het kruisje. 

advertentie
Uniek: een wok gerecht op een spiesje!
Meer lezen

Juni is haringmaand. Visgilde de Zeeland in Bergen op Zoom, nummer 2 in de AD Haringtest van 2017, legt uit waarom Hollandse nieuwe een aanwinst is voor je menukaart. Zo scoor je met haring.