Horeca School by Young Talent: hoe bereik je een jong publiek?

ML Haarlem: van sterrestaurant naar multifunctioneel horecabedrijf

Hoe je een succes maakt van je pop-up restaurant

Creatieve oplossingen om je restaurant ook tijdens de lunch vol te krijgen

Home

Welkom op Foodbrigade. Hét online platform dat jou zakelijk inspireert, zodat je nóg beter wordt in je vak én business. Hier vind je interviews, blogs, trendreports en video’s over de onderwerpen waar jij als horecaspecialist in geïnteresseerd bent. Foodbrigade is niet voor niets het hart en hoofd van de horeca. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je deze boodschap voortaan niet meer zien? Klik dan rechtsboven in het kruisje. 

Het begon met een Food & Beverage. Vervolgens kwam daar een hotelfunctie bij. En nog altijd blijft Stravinsky veranderen. Een interview met Sjoerd Brok over kruisbestuiving en de noodzaak om gasten te blijven verrassen.

advertentie
Gracili: extra elegant met dun been
Meer lezen

Peter Lute, bekend als jurylid van Masterchef en eigenaar 4 van horecazaken, heeft zijn marketingbureau gedag gezegd en het heft eigen hand genomen. Van social media tot advertenties, alles doet hij nu zelf. Hoe hij dit doet, lees je hier.

De heetste zomer ooit, met een hittegolf gaande. De terrassen zitten vol, en gasten genieten van heerlijke drankjes. Welke deze zomer het populairst zijn lees je hier.