Unieke horecaconcepten waarbij beleving voorop staat
Before Article

Unieke horecaconcepten waarbij beleving voorop staat

Tegenwoordig gaat het om veel meer dan een ‘gewoon’ etentje in de stad met vrienden of familie. Gasten kiezen steeds vaker voor unieke locaties en geven de voorkeur aan een restaurant waar beleving voorop staat.
Wij hebben voor jou een aantal horecaconcepten op een rijtje gezet die net iets verder gaan op het gebied van beleving.

Dineren op hoog niveau
Dinner in the Sky, Brussel
Dinner in the Sky is een zeer spectaculaire manier om de Brusselse haute cuisine te ontdekken. Tussen 11 en 24 juni 2018 laat een sterrenchef  dagelijks 22 gasten per sessie genieten van een buitengewone lunch of van één van de twee avondsessies onder de Brusselse sterrenhemel. Op 50 meter hoogte geniet de gast van het uitzicht op de hoofdstad van België en haar omgeving.
www.dinnerinthesky.be

Dinner in the Sky, Brussel


Futuristisch dineren

Schwerelos Achterbahnrestaurant, Hamburg
Dit horecaconcept zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op je gerecht. In een van de negen Rollercoaster Restaurants wordt het eten namelijk gebracht via kleine achtbanen, die kriskras door de ruimte lopen. Het gehele restaurant is gebaseerd op het Rollercoaster-thema en zorgt voor een optimale beleving tijdens een avond uit.
www.rollercoaster-hamburg.de 

Rollercoaster Restaurant, Hamburg

Dineren in een rijdende tram
Tramrestaurant Hoftrammm, Voorburg
Al eerder schreven we over tramrestaurant Hoftrammm. Het is een rijdende Haagse tram omgebouwd tot een modern en sfeervol restaurant, inclusief professionele keuken en een toilet.
In deze culinaire tram, die een vaste route door de binnenstad van Voorburg richting Den Haag centrum en Scheveningen rijdt, wordt een hoogwaardig 5-gangendiner bereid en uitgeserveerd.
www.hoftrammm.nl 

Hoftrammm Bobby van Galen en Pierre Wind
Tramrestaurant Hoftrammm, Voorburg

Middeleeuws dineren
Stadsherberg de Mol, Delft
Een bezoek aan stadsherberg de Mol in Delft geeft je het gevoel dat je honderden jaren terug in de tijd gaat. Bezoek een van de thema-avonden, zoals de wekelijkse Troubadoeravond: hier drink je uit logge kelken en zingt een troubadour liedjes uit een andere tijd. Het gehele restaurant is ingericht op het middeleeuwse thema. Een bezoek aan deze unieke locatie vergeet je niet snel!
www.stadsherbergdemol.nl 

Stadsherberg de Mol, Delft