Inspiratie: 3 bijzondere hotelconcepten uit eigen land
Before Article
Kaboom

Inspiratie: 3 bijzondere hotelconcepten uit eigen land

Een hotel is tegenwoordig veel meer dan een slaapplek. Het is een ontmoetingsplek, een plek vol beleving. Natuurlijk zijn er veel meer bijzondere hotelconcepten te noemen, maar hieronder een selectie van opvallende concepten uit eigen land.

Cityden Up! – volledig flexibel verblijf

Cityden UpGeen receptie en allround medewerkers. En vooral appartementen die aansluiten bij een wisselende behoefte. Bij het hotelappartementenconcept Cityden Up draait het volledig om keuze. De veelal internationale gasten richten er hun verblijf in, zoals zij dat willen. Of ze er nu een nacht of zes maanden willen verblijven. Of ze gebruik willen maken van hotelfaciliteiten of zich willen terugtrekken op hun eigen kamer. En of ze binnen willen genieten van een gerecht of van een cocktail op het dakterras. Het kan allemaal.

Zoku Amsterdam – perfect uitgedacht design als basis

Winnaar van de Entree Hospitality & Style Awards 2016. Volgens de jury is het perfect uitgedachte design de basis van een concept, waarin alles klopt. ‘Het hotelconcept is naast inspirerend en innovatief ook heel efficiënt.’ Zoku bestaat uit maar liefst 133 stijlvolle lofts en 500 vierkante meter aan gemeenschappelijke ruimtes. Van een ontvangstruimte met bar, ‘living room’, game room/music corner, winkelhoek, living kitchen, gedeelde werkruimtes en groene ruimtes tot meeting rooms. Alles doordacht ontworpen.

Kaboom Hotel – low-budget luxe

KaboomKaboom Hotel won dezelfde prijs in 2015. In dit Maastrichtse hotel kunnen moderne reizigers terecht voor luxe en comfort tegen een betaalbare prijs. Of zoals ze het zelf omschrijven: ‘Een spotgoedkoop hotel waar je aan niets merkt dat het goedkoop is.’ Het hotel onderscheidt zich ook door het bijzondere design. En heeft verder alle gemakken die bezoekers van een kwaliteitsrestaurant mogen verwachten. Niet voor niets is het uitgegroeid tot een van de hotspots van Maastricht.