Toptenten die nog steeds scoren met gin
Before Article
scoren met gin

Toptenten die nog steeds scoren met gin

Gin-tonic: dé cocktail van de afgelopen jaren. En een klassieker als het gaat om cocktails met onze Nederlandse jenever als hoofdingrediënt. De basis lijkt simpel, maar de perfecte gin-tonic vereist een juiste dosering gemaakt met liefde. Foodbrigade loopt samen met jou langs deze vier tenten die nog steeds scoren met gin!

 1. Mobiele gin-tonic bar: een trendy verschijning!
  Casa N°7 uit Turnhout volgt de laatste trends vooral als het gaat om gins, op de voet. Voor gasten die toe zijn aan iets anders dan de standaard locatie, is de introductie van de mobiele gin-tonic bar perfect. Doordat gin breed wordt geaccepteerd en op veel gelegenheden onmisbaar is, draait de mobiele gin-tonic bar overuren. Dit betekent: keuze uit gin-tonics op maat, gepresenteerd als de perfect serve.scoren met gin
 2. De ultieme gin selectie bij Geisha Lounge
  De spirit in het bescheiden drankje kan zoveel met je doen dat er ontzettend veel varianten ontstaan. Geisha Lounge in Breda probeert het allemaal uit. Beginnend met het hoofdingrediënt wordt  er veel aandacht besteed aan de ultieme selectie gin. Daarnaast wordt de wederhelft tonic natuurlijk niet vergeten: topmerken zijn in huis gehaald om te experimenteren.Geisha Lounge
 3. De mobiele gin cocktailbar van Bar Company
  Op de zakelijke evenementen in Nederland is gin zó populair, dat Bar Company een speciale mobiele gin cocktailbar gecreëerd heeft. Voor de fijnproevers zijn ook de exclusievere gins te verkrijgen aan de bar, zoals Studer Swiss Gold Gin, Copenhangen Dry Gin en de  Gansloser Black Gin Est 1905.
  scoren met gin
 4. Meer dan 100 soorten gin bij Ballroom!
  Bij Ballroom in Rotterdam kun je kiezen uit meer dan honderd verschillende gin-tonic, die je op het ruime terras kunt opdrinken. Maar dat is niet het enige waarvoor je in de sfeervolle zaak terecht kunt, bij Ballroom eet je uiteraard ook ballen. Ze koken met streek- en seizoensproducten waardoor de kaart regelmatig wisselt. Je kunt er daarnaast kleine borrelhapjes en barfood bestellen voor bij je gin-tonic.
  scoren met gin