Before Article
betalen met telefoon

Bestellen en betalen via telefoon: dat levert jouw zaak dít op

Vorige week keken we naar je menukaart in de vorm van een tablet. Maar er zijn meer digitale vernieuwingen die de horeca kan omarmen. Met de opkomst van innoverende betaal apps als MyOrder, Tabster en Daalder wordt het steeds makkelijker voor gasten om via hun telefoon te betalen. Digitalisering is de toekomst van de horeca, dus ook bij betalen. Wij vertellen je waarom.

 1. Gasten bestellen sneller
  Omdat er niet meer lang hoeft te worden gewacht op een ober, bestellen gasten sneller een extra drankje of hapje. Je voorkomt ook nog eens weglopers: dat tafeltje in de hoek zie je gauw over het hoofd. Met een makkelijk te bedienen app bestellen die gasten zelf hun eerste drankje en krijg je daar bij de bar een melding van.
 2. Administratie wordt makkelijker
  Dankzij een betaal app kan een grote groep snel hun rekening delen. De app is gekoppeld aan je kassasysteem waardoor administratie direct duidelijk en overzichtelijk wordt weergegeven.
 3. Afrekenen is geen gedoe meer
  Mensen willen snel lunchen, maar als ze een lange rij bij de kassa zien staan lopen ze vaak verder. Als je het voor gasten mogelijk maakt om te betalen via hun telefoon, kunnen ze dat vaak binnen een paar seconde regelen. De Rabo Wallet is een goed voorbeeld hiervan, je ziet snel je actuele saldo en binnen een paar seconde heb je betaald! In de tijd die je bespaart met het wachten op de pinautomaat of het wachten op een klant die op zoek is naar kleingeld, heb je alweer een nieuw glas cola ingeschonken.
 4. Veiliger
  Met een betaal app wordt ook diefstal verminderd: er is minder cash in omloop waardoor dieven minder snel geneigd zijn in te breken. Ook gasten hebben geen cash geld of een pinpas meer nodig waardoor ook zij minder gevoelig voor diefstal zijn.

Met MyOrder is er zelfs de optie om je gasten te laten sparen via hun telefoon; geen pasjes of spaarkaarten meer. Zo kun je je vaste gasten belonen én krijg je nog meer inzicht over jouw onderneming.