Before Article
Tender

Maandagmiddaginspiratie: van app naar jouw nieuwe gerecht

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe menukaart? Misschien heb je wel wat aan de app Tender. Met deze app swipe je jezelf een weg naar jouw ultieme gerecht.

Waarom Tender?

Nog niet van Tender gehoord? Waar je met Tinder zoekt naar een geschikte date, kun je met Tender zoeken naar inspiratie. Het gegeven achter Tender is heel simpel: je hoeft niet uren door een kookboek heen te bladeren, maar je ‘veegt’ snel alle inspiratie bij elkaar. De app haalt alle gerechten van populaire blogs en websites. Selecteer in de app jouw categorie (bijvoorbeeld drank, kip, rundvlees, vis of vegetarisch) en vervolgens kan het swipen beginnen.

Hoe het werkt

In Tender krijg je stuk voor stuk gerechten te zien die passen bij jouw voorkeur. Is het niets? Dan klik je op het kruisje of veeg je naar links. Ziet het gerecht er lekker uit? Dan swipe je naar rechts en is er een match. Handig: tender verzamelt alle matches in een persoonlijk kookboek. Zo heb je na een tijdje een persoonlijk overzicht van jouw favoriete recepten. En kun je ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Toch liever een kookboek?

 

Eén reactie op “Maandagmiddaginspiratie: van app naar jouw nieuwe gerecht”

Reageren niet meer mogelijk .