How-to: 5x onderscheidend met fresh lemonades
Before Article
Fresh lemonades: Limoen, sinaasappel en dragon

How-to: 5x onderscheidend met fresh lemonades

Verrijk de drankenkaart en maak meer marge met fresh lemonades. Laat je inspireren door deze varianten. En geef er je eigen draai aan.

Citroen, komkommer en munt

De ideale dorstlesser voor op ieder terras. Met slechts 1 komkommer, 2 citroenen en 4 takjes munt heb je een heerlijke combinatie. Pers één deel van de citroen uit en snij het andere deel in kwarten. Schil de komkommer en meng hem met de citroenen en het munt in een mooi glas. Giet het op smaak met kokoswater, bruisend water of stilwater. En maak het af met crushed ice on top.

 

Grapefruit, rozemarijn en honing

Met 4 grapefruits, 1 takje rozemarijn en 1 eetlepel honing creëer je een frisse smaakbeleving. Het is zo simpel als het lijkt. Eén gedeelte van de grapefruit pers je en de andere snijd je in kwarten. Het geheel gaat samen met de rozemarijn en de honing in een mooi glas. Giet vervolgens platwater of bruisend water erop en garneer het af met crushed ice.

 

Limoen, sinaasappel en dragon

Met 4 sinaasappelen en 4 takjes dragon ben je er in drie stappen. Snijd één helft van de sinaasappelen in kwarten en pers de andere helft. Meng het samen in een mooi glas met de dragon. Giet het op smaak door middel van een watertje en maak het af met crushed ice. De toevoeging van dragon zorgt voor een lichte anijssmaak. Op zoek naar een zoete variant? Voeg honing, gembersiroop of ahornsiroop toe!

 

Watermeloen, munt en citroen

Met 200 gram gepureerde watermeloen, 100 gram meloenblokjes, 4 takjes munt en 1 citroen in kwarten gesneden is deze lemonade ook makkelijk te bereiden. Pureer de watermeloen fijn en snijd 100 gram watermeloen in fijne blokjes en doe dit in een mooi glas. Vervolgens is voeg je de takken munt en de citroenkwartjes toe, giet je naar smaak kokoswater of bruisend water erbij en verrijk het met crushed ice. De meloenblokjes in combinatie met munt en citroen creëren een kleurrijke lemonade!

 

Citroen, sinaasappel en munt

Ook de basisvariant van fresh lemonades mag niet ontbreken op de drankenkaart. Met 2 citroenen, 2 sinaasappelen en 4 takjes munt is deze heerlijke fresh lemonade compleet. Pers één deel van de citroen en sinaasappel uit en snijd het andere deel in kwarten. Samen met de munt gaat dit geheel in een stoere pul. Giet hierbij kokoswater, platwater of bruisend water op smaak en garneer het af met crushed ice.

 

Presentatietip

Kilner glazen: stoer, trendy en beschikt over een handige draaidop tegen de wespen. Grote hoeveelheden maken van een fresh lemonade? Probeer de Kilner kannen van ruim 8 liter.

2 gedachten over “How-to: 5x onderscheidend met fresh lemonades”

Reageren niet meer mogelijk .