Before Article
The Jane

The Jane: niet open, wel vol

De droom van iedere chef. En Sergio Herman krijgt het voor elkaar. Zijn nieuwe restaurant The Jane gaat pas op 25 maart open, maar zit nu de eerste drie maanden al vol.

Weekenden in The Jane populairst

Sinds gisteren is het mogelijk om online een tafeltje te reserveren bij Herman. Na zeven uur zaten de eerste drie maanden al vol. Hoeveel restaurantliefhebbers precies een tafel hebben gereserveerd is nog niet duidelijk. De weekenddagen, vrijdag en zaterdag, liepen het hardst. Die waren heel snel ‘uitverkocht’.

The Jane-schets

Veel mails gekregen

Dat Sergio Herman populair was, wisten we al. Maar dit is ook voor hem een verrassing. Zijn persoonlijke assistente Marjorie Romeijn. ‘Het was verrassend om te zien wat vandaag is gebeurd. We hebben de voorbije tijd wel veel mails gekregen met vragen over de opening, dus we wisten dat veel mensen halsreikend uitkeken naar deze dag. Maar dat het zo vlot zou gaan … We zijn nog niet open en het loopt al storm. Geweldig.’

No-show? Dan boete

Een tafel reserveren en dan op de dag kijken of je tijd en zin hebt heeft weinig zin. Tot 48 uur voor het uur van de afspraak kan je kosteloos afzeggen. Daarna kost het 50 euro per geboekte gast.