Before Article
Make-over restaurant MAZ-5

MAZ: van hotelsfeer naar grandcafésfeer

Het begon met het herstel van waterschade. Het eindigde in een make-over van een kwart miljoen euro.

(Scroll voor video-interview)

Make-over restaurant MAZ Marc van de Pas

Een geluk bij een ongeluk. Dat maakte Marc van de Pas van de waterschade bij zijn hotel-restaurant. Het herstellen van de vloer werd het restaurant verbouwen. Zijn hotel-restaurant MAZ in Bergen aan Zee heeft inmiddels een compleet nieuwe inrichting.

Make-over restaurant MAZ-5

Marc verving de entree, en koos voor een inrichting met twee stijlen: een deel in grandcafésfeer en een meer klassiek restaurant.

Make-over restaurant MAZ-3

Zijn voornaamste doel met het restaurant verbouwen: gasten het gevoel geven dat ze een grandcafé binnenstappen, in plaats van een hotel.

Make-over restaurant MAZ-1

In totaal investeerde hij ongeveer 250.000 euro, uit eigen middelen. ‘Als derde generatie eigenaren is er inmiddels wat spek op het bod. En nadat we vorig jaar een goed seizoen draaiden, besloten we de investering te doen.’

Make-over restaurant MAZ-4

Bekijk de onderstaande video voor het verhaal van MAZ.

Restaurant verbouwen: meer make-overs:

Mirabelle: van hoge drempel naar een breed publiek

De Brug Zuidveld: in één week compleet verbouwd

Lees ook: Vlaamse chef levert na 8 jaar Michelin-ster in door klagende gasten