Before Article
Restaurant Leuk - Bussum - Foodbrigade

Leer van de 5 meest kindvriendelijke restaurants (NL)

Een kindvriendelijke zaak hoeft geen kindgerichte of kinderachtige zaak te zijn. Een hapje buiten de deur eten, maar geen oppas? Bij deze restaurants zijn kinderen meer dan welkom.

Dit zijn volgens IENS de meest kindvriendelijke restaurants in Nederland (‘heerlijk eten en een waar kinderparadijs’).

5. La Scala – Wassenaar

Ristorante Pizzeria La Scala ligt in het centrum van Wassenaar. Het restaurant heeft een zeer uitgebreide menukaart vol Italiaanse specialiteiten. Kinderen mogen de keukenbrigade meehelpen met het maken van hun eigen pizza en regelmatig worden er kinderfeestjes gegeven.

La Scala – Wassenaar - Foodbrigade

4. BAUT – Amsterdam

Restaurant BAUT in Amsterdam heeft geen speeltoestellen en kindermenu’s. Toch kan het restaurant zich met recht een van de kindvriendelijkste restaurants van Nederland noemen. Vanwege het organiseren van de zogeheten KinderBAUT. Dit is een verhalenfestijn voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, waar zij onder het genot van verschillende hapjes en drankjes kunnen genieten van betoverende verhalen.

BAUT – Amsterdam - Foodbrigade

Lees ook de blogs van Michiel van der Eerde van BAUT

3. Woody’s House – Steenwijk

Woody’s House in Steenwijk biedt een uitgebreide menukaart met vlees- en visgerechten én een speciaal kindermenu. Met bijvoorbeeld kinderbiefstuk en kinderspareribs; geserveerd met appelmoes, ketchup en twister friet. Ouders kunnen na het eten in alle rust van hun koffie of dessert genieten, terwijl de kids zich vermaken in de film- en speelkamer.

Woody’s House – Steenwijk - Foodbrigade

2. Restaurant AAP – Alphen

Zebra, krokodil of struisvogel? Restaurant AAP staat staat volledig in het teken van Zuid-Afrika. Dat is niet alleen te merken aan de exotische gerechten op de menukaart, ook is er een complete speeljungle waar de kinderen zich kunnen vermaken. Maar er staan ook ‘gewoon’ Hollandse gerechten op de menukaart én er is een uitgebreide kinderkaart.

Restaurant AAP – Alphen - Foodbrigade

1. Restaurant Leuk – Bussum

Bij Restaurant Leuk komt iedereen aan zijn trekken, jong en oud. Dit modern ingerichte restaurant beschikt over een speelkelder van 70 vierkante meter. Inclusief 3 Wii-spelcomputers, voetbaltafel en televisiehoek. Ook kunnen gasten er terecht voor kinderfeestjes en workshops. Het credo: als kinderen het naar hun zin hebben, hebben hun ouders dat ook.

Restaurant Leuk - Bussum - Foodbrigade

Lees ook: 6x snel kindvriendelijk

 

Meer top 5

De 5 vliegtuigmaatschappijen met de beste maaltijden

De 5 meest betaalbare sterrenrestaurants

De 5 beste restaurants met vis op de kaart (NL)

De 5 duurste wijnen ter wereld

De 5 meest bijzondere terrassen ter wereld

De 5 mooiste strandtenten ter wereld

De 5 grootste hotels ter wereld

De 5 duurste ingrediënten ter wereld

De 5 meest bizarre restaurants ter wereld (+video)

De 5 duurste cocktails ter wereld

De 5 beste hotels in Nederland

De 5 (aller)beste restaurants ter wereld