Before Article
Therese en Jonnie Boer

Jonnie Boer: ‘Weg met chocoladerotzooi’

De Librije van Jonnie Boer gaat volgend jaar op de schop. Hij liet zich uitgebreid interviewen door Misset Horeca. ‘Je moet in Nederland steeds vernieuwen, anders overleef je niet.’

Bekijk het volledige video-interview met Jonnie en Thérèse Boer.


Over Dutch Cuisine zegt Jonnie Boer:

‘Ik had er nog nooit van gehoord. Lijkt me een nobel streven, maar ik denk dat het zinvoller is om op scholen meer hiermee te doen. Weg met die cola en chocoladerotzooi en frikandellen op scholen.’

Ben je het met Jonnie eens? Laat het weten via Facebook:

Over de toekomst zeggen Thérèse en Jonnie Boer:

‘Wij gaan in 2015 iets nieuws doen. De Librije gaat een nieuwe tent worden. Als je niet vernieuwt, dan overleef je in Nederland niet. Wat er op het bord komt, dat blijft De Librije. Maar het gaat ook steeds meer om andere dingen, die mensen leuk vinden. Technische dingen, zo proberen we voor elkaar te krijgen dat we buiten in een takkenoven ons  brood kunnen bakken.’

Jonnie Boer De Librije verbouwen restaurant
Thérèse en Jonnie Boer willen interieur De Librije compleet veranderen.

Lees meer op Misset Horeca.