Before Article
Facebook pagina's restaurants

4 inspirerende Facebook-pagina’s van restaurants

Facebook kan je als restauranteigenaar veel extra bezoekers opleveren. Ter inspiratie voor je eigen Facebook-pagina selecteerde wij de 4 beste Facebook-pagina’s van restaurants wereldwijd. Om naar te kijken én van te leren.

Krispy Kreme Doughnuts

Een keten van donutrestaurants. Doen heel veel goed op Facebook. En meer dan 4.500.000 fans vinden dat ook. Krispy Kreme Doughnuts stuurt voortdurend updates, haakt in op actualiteit, post heel veel foto’s, maakt gebruik van Instagram, doet veel acties, geeft inspirerende quotes. Eén van de beste restaurantpagina’s op Facebook.
https://www.facebook.com/KrispyKreme

The Capital Grille

In restaurant in het hogere segment. En die uitstraling weten ze perfect door te vertalen op Facebook. Foto’s, gerechten, de wijn, de gasten, alles ziet er stijlvol en exclusief uit. Nergens worden uitzonderingen gemaakt. Ze hebben een speciaal gedeelte met een wijnexpert en de chef.
https://www.facebook.com/thecapitalgrille

Jimmy John’s

Een keten van broodjeszaken. Jimmy John’s is ‘honest, damn good, damn fast, at a decent price’. Ze laten op hun Facebook-pagina vooral veel blije en tevreden klanten zien. En dat werkt goed.
https://www.facebook.com/jimmyjohns

Chick-fil-A

Betrekt zijn fans veel en vaak bij de posts op hun Facebook-pagina. Stellen vragen. Geven inspirerende quotes. En delen op een grappige manier de historie van de keten. Regelmatig geven ze cadeaukaarten en andere leuke cadeaus weg. Fans willen graag onderdeel van een community zijn. Het stellen van grappige vragen en het weggeven van leuke gadgets en cadeaus helpen daarbij.
https://www.facebook.com/ChickfilA