Before Article
De 5 bizarste slaapplekken-Vliegtuigsuite - Foodbrigade

Zó kan het ook: dit zijn de 5 bizarste slaapplekken (NL)

Een verblijf in jouw restaurant of hotel moet je gast voor altijd bijblijven? Leer dan van de 5 bizarste slaapplekken van Nederland. 

Deze top vijf van de website origineelovernachten.nl toont aan dat gasten in ons koude kikkerlandje héél bijzonder kunnen slapen op locatie. Check deze thema’s.

5) Strandhuisje – Julianadorp aan Zee

De zonsopkomst en zonsondergang, het uitzicht, de frisse zeelucht met het zachte geruis van de golven. Dat is wat gasten beleven in deze moderne luxueuze strandhuisjes in het uiterste puntje van Noord-Holland. Opvallend: de achterkant van deze huisjes bestaat volledig uit glas.

strandhuisje.landal.julianadorp.aan.zee

4) Vlietuigsuite – Teuge (Gelderland)

Is het een vliegtuig? Ja! Is het een luxe hotel? Ja! Deze volledig uitgeruste cockpit beschikt over een luxe badkamer met sauna en whirlpool, Wi-Fi, drie flatscreen tv’s en ga zo maar door. Maar…het is niet goedkoop. Één nachtje op de landingsbaan van luchthaven Teuge kost maar liefst 350 euro.

Vliegtuigsuite - Foodbrigade

3) Boomsuites – Lelystad

Een beleving op vier meter hoogte: de geïsoleerde en afsluitbare hutten met balkonterras. In de zogenoemde ‘Family Bome’ genieten gasten door een grote glazen gevel van de prachtige natuur. De prijs: ongeveer honderd euro.

boomsuite - Foodbrigade

2) Ecolodge – Dordrecht

Dichterbij de natuur dan in deze Ecolodges in Nationaal Park de Biesbosch kun je niet komen. Het gaat hier om ecologisch drijvende suites, voorzien van alle gemakken. Doordat de buitenruimte van de lodge af te sluiten is met een grote glazen schuifpui, kunnen gasten ’s avonds heerlijk buiten vertoeven.

ecolodge

1) Hobbitwoning – Castricum

Lord of the Rings liefhebbers opgelet! Op Duincamping Geversduin staat een romantisch look-a-like hobbithuisje. Net zoals in de boeken van Tolkien zijn de binnen- en buitenkant bekleed met grond en gras. Denk verder aan ronde deuren en het plaatje is compleet. Prettige bijkomstigheid: het huisje staat vlakbij het strand.

Hobbitwoning

Bekijk hier de volledige top 10 van de meest originele overnachtingsplaatsen in Nederland

[nieuwsbriefbox][/nieuwsbriefbox]

Lees ook:

De 5 beste hotels in Nederland

De 5 grootste hotels ter wereld

De 5 meest bizarre restaurants ter wereld (+video)

De 5 mooiste restaurants ter wereld