Before Article
besparen op je verbouwing

Hoe kun je een halve ton besparen op je verbouwing?

Je wil je restaurant verbouwen. Je budget is 70.000 euro. Maar dat is eigenlijk al te hoog. Hoe zorg je ervoor dat je een halve ton kunt besparen op je verbouwing en tóch tevreden bent over het resultaat? Henk Sikkens vertelt in onderstaande video hoe hem dat is gelukt.

Waarom Henk ging verbouwen? Om zijn restaurant een nieuwe boost te geven. ‘En om te voorkomen dat we wegglijden in de economische crisis. En heel eerlijk? Het was ook wel echt nodig.’

besparen op je verbouwing - interieur

Besparen op je verbouwing

Zijn budget? Ongeveer 70.000 euro. Maar dat was eigenlijk te hoog. Henk is gaan kijken hoe hij dit bedrag omlaag zou kunnen krijgen. Met hele creatieve oplossingen als oude deuren en zelf ontworpen lampen. Hoe Henk zijn verbouwbudget met een halve ton omlaag kreeg vertelt hij in onderstaande video.


Lees ook het diepte-interview met Henk Sikkens over zijn verbouwing:
‘Je moet niet verbouwen om te verbouwen’