Before Article
Jordy Kuijsters

Jordy Kuijsters: ‘Richt niet alleen in op smaak’

3 vragen aan…Jordy Kuijsters. Hij opende afgelopen januari Jack’s Steakhouse. Een nieuw concept dat niet alleen steaks, maar ook vis en vegetarische gerechten bereidt. Vandaag: zijn inrichting.

Wat is typisch Jack’s Steakhouse?

‘Een steakhouse in een modern jasje. Lichte, houten tafels. Strakke, leren, maar wel comfortabele bruine banken en stoelen. En metalen, hangende lampen aan het plafond. Maar ook meer traditionele “steakhouse-elementen”: natuurlijk hangen er schilderijen met stieren aan de muur.’

Hoe stel je je interieur samen?

‘In eerste instantie wilde ik een heel strak design. Witte stoelen. Alleen spots. Dat leek me mooi. Maar toen bedacht ik me: is dat niet te strak voor een steakhouse? Gaat dat niet ten koste van de sfeer?  En daarmee bereik je ook niet de brede doelgroep, die we met ons nieuwe concept Steakhouse willen bereiken. In overleg met de interieuradviseur hebben we dat plan toen toch maar deels omgegooid. Nu hebben we een mooie mix van steakhouse en modern restaurant. En dat is precies wat Jack’s Steakhouse is.’

Wat komt er niet in?

‘Alles wat ten koste gaat van de huidige uitstraling. We hebben nu een inrichting die toegankelijk is voor een brede doelgroep. Waarom aanpassen wat werkt? Sterker nog ik wil juist meer Jack’s Steakhouse stijl. Ons restaurant is gevestigd in het clubhuis van een golfclub. Ik hoop genoeg budget te verzamelen om ook de rest in de stijl Jack’s Steakhouse in te richten.’

Wie? Jordy Kuijsters (25)
Wat? Manager Jack’s Steakhouse
Waar? Dordrecht